kirjaudu tai luo tili
: 0,00 
Ostoskori on tyhjä.
Sulje

Palvelut

Maahantuonti ja Laitemyynti

Maahantuomme alan laadukkaimmat AV-laitteet. Olemme erikoistuneet yritys- ja ammattikäyttöön soveltuviin tuotteisiin. Verkkokaupassamme pyrimme palvelemaan kuluttajia parhailla merkeille ja hinnoilla. Kauttamme saat laajan kirjon alan tuotteita merkistä riippumatta.


AV-suunnittelu

AV-suunnittelun tavoitteena on aina tilojen, kalusteiden, AV-järjestelmien ja käyttäjän saumattoman yhteistoiminnan saavuttaminen. Tavoite toteutuu AV-suunnittelijan avulla oikeiden esitystilaratkaisujen, esityskalusteiden ja helppokäyttöisten teknisten järjestelmien avulla, ilman käyttäjän suurempaa perehtymistä laitetekniikkaan.

Erikoisalaamme ovat erityyppisten AV-tilojen, kuten kokous- ja neuvotteluhuoneiden, luentosalien, auditorioiden, seminaari- ja videoneuvotteluhuoneiden, monitoimitilojen, ravintosalien sekä luokka- ja opetustilojen ymv. suunnittelu ja konsultointipalvelut. Lisäksi suunnittelemme asiakkaan toiveenmukaisia kotiteatterijärjestelmiä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!


AV-Asennus ja Urakointi

Ammattiasentajamme asentavat yhden tai useamman laitteen pieneen tai suureen tilaan sopimuksen mukaisesti. Laadukas, siisti ja turvallinen asennus varmistetaan jatkuvalla koulutuksella sekä laadukkailla komponenteilla. Alihankintaverkostomme avulla pystymme tekemään asennukset kaikkialla Suomessa nopeasti ja kustannustehokkaasti.


Digital Signage (Infokanavan suunnittelu ja toteutus)

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisia infokanavia avaimet käteen periaatteella. Digitaalisilla näyttöratkaisuilla tieto välittyy nopeasti, tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti. Usein vaihtuvat tiedot on aina helppo päivittää ja tavoittaa kohderyhmän heti. Infokanavien suunnittelun ja toteutuksen teemme yhteistyökumppanimme DJ Onlinen kanssa.


Yleisäänentoisto ja hätäkuulutusjärjestelmät

Hyvin toteutettu äänentoisto palvelee käyttäjäänsä monella tasolla. Kauppakeskuksessa päivittäiset kuulutukset hoituvat samalla järjestelmällä taustamusiikin ja mainosten kanssa. Palohälytys -tai muussa vaaratilanteessa äänentoistojärjestelmä ohjaa ja opastaa  asiakkaita ja henkilökuntaa automaattisesti . Koulussa aamunavausten, liikuntatuntien musiikin ja kuulutusten ohella on kattavalla äänentoistojärjestelmällä olennainen rooli koulun turvallisuudessa. Liikuntakeskuksessa on olennaista järjestelmän helppokäyttöisyys ja monipuolisuus välitettäessä useita ohjelmia eri alueille