kirjaudu tai luo tili
: 0,00 
Ostoskori on tyhjä.
Sulje

Uutiset

Linkbasic 19″ Laitekaapit

10.8.2016 | Kommentoi

Linkbasic on erikoistunut ammattilaistason laitekaappien, sekä integroitujen johdotusratkaisujen valmistamiseen. Linkbasic pyrkii täyttämään kaikkien asiakkaidensa vaatimukset käyttämällä hyväksi uusimpia teknologian trendejä, sekä investoimalla uusien tuotteiden kehitykseen. Linkbasicin innovaatioiden ansiosta tuotteiden ominaisuuksiin kuuluvat hyvät laajentamismahdollisuudet, helppokäyttöisyys, sekä korkea tehokkuus.

Linkbasic 19″ laitekaappeja on saatavilla lukuisilla erilaisilla ominaisuuksilla, kuten lukitulla teräs/lasiovella, eri tuuletusratkaisuilla yms.

Kysy hinnastoa!

Linkbasic 19″ laitekaapit

 

 

 

 

 

 

Uusi osoitteemme!

7.4.2016 | Kommentoi

Muutimme uusiin toimitiloihin! 4.4.2016 alkaen palvelemme Lentolassa osoitteessa Lentolantie 11 , 36220 Kangasala

AV-Online Joulukalenteri

1.12.2015 | Kommentoi

Tänä vuonna päätimme tehdä joulukalenterin AV-Onlinen tyyliin, jonka tarkoituksena on esittää lahjaideoita muille tai itsellesi, loistavaan hintaan.

Julkaisemme jokaisena adventtipäivänä esitteen etusivulle, jonka luukusta löytyy päivittäin vaihtuva tuote.

Muista kuitenkin olla nopea sillä jokaista tuotetta on saatavilla vain 1 kpl alennushintaan tuotteiden esityspäivän ajan!

Maahantuojan RoadShow päivät

31.10.2014 | Kommentoi

Virtuaalitiloja

Monikäyttötila ’luola”, jossa on 16 x 3 m kaareva projisointipinta sekä virtuaalineukkari, jossa on suuren projisointi pinnan lisäksi neljä pienempää virtuaali-ikkunaa.

Uusia 4K näyttöjä

Uudet 4K näytöt, joissa on suorastaan silmiä hivelevän terävä kuva. Näillä näytöillä virtuaalitila suorastaan herää henkiin.

Laserprojektoreja

Esillä oli mm.Panasonic PT-RZ670, maailman ensimmäinen 1DLP laserprojektori 6500 lumenen luokassa. Optiikkana toimi ET-DLE030 superlaajakulmaobjektiivi

Videoseinäjärjestelmä

Multi-ikkunaprosessorilla ja ’reunattomilla’ monitoreilla luot huikeat ja mielikuvitukselliset videoseinät. Voit yhdistää erikokoisia näyttöjä sekä projektoreiden kuvaa erimuotoisiksi kuvapinnoiksi.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinun tarpeeseesi sopiva ratkaisu!

Lisää kuvia Facebookissa

 

Videoseinä

Erilaiset videoseinät

Kaarevakangas

Panoraamakuvaa kaarevalle kankaalle

80" info näyttö

Koko ratkaiseen ! 80″ Infonäyttö

Elämysneukkari

Virtuaalineukkari :   Projektorin, näyttöjen ja valojen avulla pystyt luomaan erilaisia tunnelmia neuvotteluhuoneeseesi.

Elämysneukkari

Virtuaalineukkari: Kosketusnäytöltä voit vaihtaa tunnelmaa ja äänimaailmaa.

3D ”Luola”

3D "luola"

3D ”Luola”

Panoraamakuvaa kaarevalle kankaalle

 

 

 

Osamaksu verkkokaupassa

22.10.2014 | Kommentoi

Jousto Laskulla ja Osamaksulla on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto Laskulla 20–1000 euron ja Jousto Osamaksulla 30–2000 euron ostoksia.
Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto Laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.Jousto.com.
Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Juosto

Verkkokauppa

1.9.2014 | Kommentoi

Verkkokaupan maksupalvelut toimivat nyt! Voit nyt turvallisesti ostaa tuotteitamme verkkokaupasta. Maksupalvelun tuottaa :

Av-Online

Av-Online.fi

| Kommentoi

Sivut päivittyvät ja uusia tuotteita / merkkejä tulee kokoajan lisää…Oikean alakulman Chat-palkista voit helposti ottaa yhteyttä meihin!

Dspeaker tarjous.

25.3.2014 | Kommentoi

Nyt kaikki Dspeaker tuotteet ilman lähetyskuluja!

Valitse kassalla toimitusvaihtoehdoksi maksuton toimitus sopimusasiakkaalle.

Uusi yritys, vanhat tekijät..

20.1.2014 | Kommentoi

Hei ja tervetuloa uuden yrityksemme webbisivuille.

Vaikka firmamme on uusi niin tekijät taustalla ovat pitkän linjan AV-ammattilaisia. Ajatus omasta yrityksestä kypsyi ehkä vähän liiankin kauan mutta joka tapauksessa tässä sitä ollaan. Ja hyvältä tuntuu..

Tervetuloa asiakkaaksemme, meiltä saat taatusti ammattimaista ja osaavaa palvelua.

 

tv av-tiimiläiset