Screenpro 150 Kehyskangas

Ale!
Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

580,00  480,00 

150 Tuumainen,Laadukas, 16:9 Kehyskangas, 60mm sametti reunuksilla

Kuvaus

Valkoinen mattapinta takaa erinomaisen kuvanlaadun ja laajan katselukulman. – Kankaan Gain 0,8 . – 60mm samettikehykset . – Kuva-alan koko : 150 Tuumaa ( 332 x 187cm )

1 arvio tuotteelle Screenpro 150 Kehyskangas

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Antti

    Korkealaatuinen ja yksinkertainen kasata. Liiallisia nippeleitä pelkäävien ei tarvitse arastella: mukana on kehysten ja kankaan lisäksi ainoastaan kehysten liitospalat (kasaus), metallitangot kankaan reunojen sisään (suoraksi pingotus) ja kankaan lukituspalat (kangas kehyksiin kiinni).

    Vapaasti riippuviin kankaisiin nähden kuvanlaatu parani selvästi, tai ainakin se on huomattavasti miellyttävämpi nyt katsella kuin vanhalla manuaalisella rullakankaalla. Gain 0.8-arvosta huolimatta kangas on valkoinen, ei mikään tummanharmahtava. Kohoreunukset ovat tyylikkäät, joskin vaakareunojen liitoskohta keskellä voisi olla huomaamattomampikin. Pystyreunukset ovat yhdessä osassa, ”vaakapuut” kahdessa.

    Pingotus kehikkoon kannattaa tehdä joko ohjeen mukaisesti vaakareunojen keskeltä aloittaen tai venyttämällä pystyreunat ensin pystykehyksiin. Tällöin kankaasta tulee täysin suora. Jouduimme itse tekemään kasauksen ja pingotuksen pystyasennossa, koska lattia-ala ei riittänyt näin suuren kankaan kokoamiseen. Mutta 3 miehen voimin sekin onnistuu. Mikäli kangas mahtuu makuuasentoon lattialle, ei tarvita ainakaan 2 miestä enempää, vaan mahdollisesti yksinkin pystyy pingotuksen tekemään.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *