Sopimusehdot

Käytämme lähetysten toimittamiseen Itellaa tai Matkahuoltoa. Tilauksesi toimitetaan lähimpään Itella:n tai Matkahuollon toimipisteeseen, josta paketti on noudettavissa. Muistathan ottaa mukaan virallisen henkilöllisyystodistuksen pakettia noudettaessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet.

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Toimitus- ja käsittelykulut

Lisäämme tuotteiden hintaan 9,- toimitusmaksun.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Toimitusaika on n. 2-4 arkipäivää. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava meidän kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on seitsemän päivää. Tavoitat meidät Yhteystiedot kohdasta olevan lomakkeen kautta tai soittamalla.  Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kanssamme. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli lähetyksesi on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Itellan tai Matkahuollon toimipisteeseesi. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2 – 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä AV-Online.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@av-online.fi tai puhelimitse
050-3600939.

4. Geomailer Oy ( Av-online.fi) ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy AV-Online.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta tai muusta vastaavasta AV-Online.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta

Arvonlisävero

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Yhteystiedot

Tavoitat meidät Yhteystiedot painikkeen kautta, joko täyttämällä lomake tai soittamalla. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos Sinulla on kysyttävää toimitusehdoista tai tuotteistamme.

Asiakasrekisteri

Geomailer Oy ( AV-Online.fi ) käyttää verkkokaupan henkilötietoja ainostaan tuotteiden toimittamiseen ja laskutukseen liittyviin tarpeisiin. Geomailer ei luovuta henkilötietoja ilman rekisteröidyn lupaa muutoin kuin lain velvoittamissa rajoissa. Emme luovuta henkilötietoja muille yrityksille niiden suoramarkkinointitarkoituksia varten. Henkilötietoja voidaan käyttää lain sallimissa rajoissa Geomailerin tuotteiden suoramarkkinointiin sekä asiakasviestintään. Geomailer käyttää tarkoituksenmukaisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta käyttöä vastaan.

2014 © Geomailer OY ( AV-Online.fi ). Kaikki oikeudet pidätetään.