Hifi ja Audio

Laadukkaat AV-laitteet ovat ammattimaisen tekemisen ja osaamisen lähtökohta. AV-Online tarjoaa laajan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja hifilaitteita ja audiovisuaalisia laitteita. Palveluidemme ja tuotteidemme tarkoitus on luoda erilaisiin tiloihin ja kalusteisiin sopivia AV-järjestelmiä. Asiantuntevan AV-suunnittelijan avulla järjestelmästä saadaan saumattomasti toimiva ja käyttäjäystävällinen.

AV-Onlinelta saat audiovisuaalisen tilan ammattimaisen suunnittelupalvelun sekä tarvittavat audio- ja hifilaitteet kaiken kokoisiin tilaratkaisuihin, mm. luentosaliin, kokoustilaan, auditorioon, ravintolaan ja luokkahuoneeseen. Esimerkiksi konferenssijärjestelmä mahdollistaa minkä tahansa tilan muuttamisen konferenssitilaksi.

Mikrofonien valikoimamme sisältää mm. luentojen pitoon optimoituja sekä huomaamattomia musikaaleihin ja lähetysten soveltuvia laadukkaita vaihtoehtoja. Kuulokkeita löytyy esimerkiksi studio-, dj-, miksaus- ja orkesterikäyttöön. Lisäksi laitevalikoimamme sisältää mm. monenlaiset kaiuttimet ja tehokkaat subwooferit erilaisiin tarpeisiin.

Tuotteemme tulevat asiantuntevilta valmistajilta, kuten GenelecSennheiser, AKG ja Beyerdynamic.

Audiovisuaalisen tilan luominen alkaa ammattitaitoisesta suunnittelusta. Tässä AV-suunnittelijamme ovat apunasi! Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme.

HUOM! Lisäämme tuotteita verkkosivujemme valikoimaan koko ajan lisää ja kaikkia saatavilla olevia tuotteita ei ole vielä listattuna sivuilla. Jos et löydä etsimääsi tuotetta sivuilta niin varmista saatavuus asiakaspalvelustamme. Katso yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä soittamalla tai sivustomme alalaidassa olevan chatin kautta. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa!

Näytetään 1–9 / 75 tuloksesta

 • Genelec 7382 SAM™ -subwoofer

  Genelec 7382 SAM™ -subwoofer

 • Genelec 7380A SAM™ -subwoofer

  Genelec 7380A SAM™ -subwoofer

 • Genelec 7370A SAM™ -subwoofer

  Genelec 7370A SAM™ -subwoofer

 • Genelec 7360A SAM™ -subwoofer

  Genelec 7360A SAM™ -subwoofer

 • Genelec 7350A SAM™ -subwoofer

  Genelec 7350A SAM™ -subwoofer

 • Genelec 1032C SAM™ -studiomonitori

  Genelec 1032C SAM™ -studiomonitori

 • Genelec 8430A IP SAM™ -studiomonitori

  Genelec 8430A IP SAM™ -studiomonitori

 • Genelec 8350A SAM™ -studiomonitori

  Genelec 8350A SAM™ -studiomonitori

 • Genelec 8340A SAM™ -studiomonitori

  Genelec 8340A SAM™ -studiomonitori