Projektorit

Kokoukset, luennot ja muut tapahtumat vaativat tilaan sopivan ja ominaisuuksiltaan oikeanlaisen projektorin. Projektorit heijastavat halutun kuvamateriaalin vaikkapa valkokankaalle tai seinälle. Laserprojektori tarjoaa kirkasta kuvaa esimerkiksi luokkatiloihin. LED / Laser projektori puolestaan on korkeatasoisella kuvalaadulla varustettu projektori, joka toimii LED-laser valonlähteellä.

Kotiteatteriprojektori luo kotiin mahtavia katselu- ja pelielämyksiä yksityiskohtia pois jättämättä. Videotykki heijastaa tarkasti esimerkiksi elokuvat, urheilusuoritukset ja luontodokumentit, joten katselukokemus on vertaansa vailla. Dataprojektorit taas sisältävät niin kosketustoiminnolla varustetut interaktiiviset projektorit, muun muassa kokoustiloihin soveltuvat lyhyen heittoetäisyyden projektorit sekä Full HD -projektorit.

Projektorit ovat väriltään mustia tai valkoisia. Videotykkien laatumerkkien joukossa ovat muun muassa Panasonic, Optoma, Epson, Casio ja Vivitek. Katso myös kattava valkokankaiden valikoimamme! AV-Onlinen suunnittelijat antavat neuvontaa ja auttavat audiovisuaalisen tilan suunnittelussa sekä oikean videoprojektorin valinnassa. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sivustomme alalaidassa olevan chatin kautta.

HUOM. Vain osa projektorien valikoimastamme on näkyvillä verkkosivuilla. Meillä on myös paljon muita AV-alan tuotteita ja tuotemalleja. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää! Yhdessä löydämme tarpeisiinne sopivimmat projektorit.

Showing 1–9 of 60 results